Bedrijfsboeken

De mensen van Tekstservice Vermeulen hebben veel ervaring met het schrijven van bedrijfsboeken en familieboeken. Zo’n boek is een prachtige manier om uw bedrijf te promoten. Om u te onderscheiden van anderen. Het is een juweel van een relatiegeschenk. Het ultieme visitekaartje voor relaties en personeel. En niet duurder dan een kerstpakket.

Eerst bepalen we de inhoud van het boek. We bekijken het fotomateriaal en zoeken de optimale balans tussen beeld en tekst. We schrijven de begeleidende teksten, vaak in columnachtige stijl, die de foto’s en uw bedrijf tot leven brengen.

We werken met vormgever Rienk Hoogerland (hrv-reclame.nl). Een specialist met verrassende ideeën, van klassiek tot modern, die het boek ontwerpt dat perfect bij uw organisatie past. Precies zoals u wilt.

De kosten zijn afhankelijk van allerlei factoren, die u zelf bepaalt. We werken zo goedkoop mogelijk en tegen een speciaal laag tarief. Met een transparante begroting vooraf. Zo staat u nooit voor verrassingen. Dat staat u pas als u het kroonjuweel van uw bedrijfs-of familiegeschiedenis in ontvangst neemt.

Klik op een boek en ontdek de mogelijkheden

DB-Keukengroep

Jan van Mourik & Zn.

Jilis' autosporen

Jilis autobedrijven